LITEN PAUS ELLER NÅT

Ja, min blogg är tråkig.

Har ingen blogglust längre, när jag har det igen kommer jag blogga.
Vi hörs.

Johanna♥

Grattis min fina vän!
Jag hoppas du får en underbar dag






HAHA, sista bilden. Förlåt men jag var tvungen, så jävla söt!
Grattis igen plutten!!

THIS MEANS WAR

Ursäkta för dålig uppdatering men har inte gjort något särskilt kul så har ingenting att berätta, men idag så var jag på bio IGEN med Elin och Ida, vi såg this means war, superbra film, romantisk och rolig :D

Lite halv crazy

Här sitter jag alldeles glad och ler för mig själv..ja det är jag det
Alldeles strax kommer Jennie hit och hämtar mig, då åker vi in till stan och går på bio! Jajamän, vi ska se Mission Impossible 4 - Ghost protocol! Är fortfarande lite förkyld men det skiter jag i, orkar inte vara inne mer. Efter det sover jag över hos henne, får vi se om vi kanske är uppe all night long????? vem vet. HA DET BITCHES.

DET GÅR FRAMÅT

JAG BÖRJAR BLI BÄTTRE! Tjiho. Kände mig seg förut men under dagen har jag blivit piggare. Big brother har ju börjat igen så kollade på det förut, ska bli sjukt kul att se hur allt går, dumma blondiner som är med gör ju allting roligt, haha. Måste även klaga på hur man kunde skicka vidare Björn ranelid till final i melodifestivalen igår, sämsta låten någonsin. "Ett mirakel som kallas kärleken, ooh ooh ooh" "OJ OJ OJ, MIRAKEL" Det var den enda texten dom sa/sjöng under låten. OCH MAN SKA SJUNGA I MELODIFESTIVALEN. Fy sverige.

Har inga nya bilder eller något så ni får en bild på en tiger från kolmården sommaren 2010, hihö.

vem bryr sig

Hej. Var hemma från skolan igår och idag för har lyckats blivit sjuk igen..låg bara och kolla på tv hela dagen igår och idag har jag fått feber så har bara legat i sängen och sovit hela dagen..tror jag ska kolla tv snart om jag orkar. Aja hejdå.

Alla hjärtans dag

Tjoo! Sitter just nu och kollar på O.C. Bästa serieeeeeen! Jag väntar på Johanna som jag snart ska åka till marieberg med. Orkar knappt blogga längre för har ingenting att säga....



Men hoppas ni har/får en underbar alla hjärtans dag



RIP Whitney Houston


WHATEVER HAPPENS

Hej tjollahopp! Sitter och kollar på "I used to be fat" med mamsen nu. Idag köpte vi ett rullband/gåband eller vad man säger, riktigt nice för nu kan man springa hemma. WIHO. Åt nyss och ska snart öva på lite prov. Hoppas ni haft en bra dag, pussssssss! 

MOVE ON

Har handlat med mamsen idag och sen inte gjort så mycket mer. Blir en chilldag idag, nu i helgen ska jag plugga till en massa prov som jag har nästa vecka..superkul. Heddo folket.

SORRY

DÅLIGASTE UPPDATERINGEN EVEEEEEER! Lol, har ingen lust att blogga och har inte särskilt många läsare heller, haha. Idag har jag bara varit i skolan, jag gör inget speciellt ruuuligt. Nu ska jag lyssna på musik. Hedo.




GRYM


MELODIFESTIVALEN

Hej! Hela dagen har jag spenderat framför tvn, superkul! Haha, såg årets melodifestival förut, sean banan och dead by april ägde ju scenen. Nu ska jag fortsätta kolla på en film som går på kanal 6, pusshej.


I LOVE YOU


funfunfun

dålig mobilbild från när jag sofi och jennie fikade! Hade det riktigt trevligt, det var ett tag sen vi sågs :) kom hem för en stund sen och ska kolla på en film som börjar på tv11 nu. Puss

MARIEBERG

Blir marieberg med mina fina vänner idag! Ska äta snart sen så åker jag dit, vet icke om jag bloggar mer idag.
LITE BILDER PÅ MIG YAO

WEIRDO


HAHA FÖR HÄRLIG!


NO SUGER

Pluggar NO med Jennie via msn, TJOHO! Var hemma idag, är hemma imorgon med för då är jag LEDIG! Så går till skolan på fredag. Ska antagligen hitta på något ruligt med Sofi och Jennie imorgon, vi får se hur det blir, PUSS.

HALVÅR

JAG OCH MIN ÄLSKADE IDA HAR VARIT GIFTA I 6 MÅNADER NU. Grattis till oss! HIIHIHIHIHIHIH

PINGALINGAPONG

Tjoo! Jag är fortfarande deppig efter sett den dära underbara filmen. Har gjort lite NO med Jennie via msn, skojsigt. Vi ska fortsätta imorgon igeen. Ska lägga mig och kolla film nu! DUE DATE, HERE I COME.






RSS 2.0