SNART DAGS

Nu är det snart dags för ett nytt år med nya tag. Det är året ska bli MITT år, HERE I COME BITCHES.
GOTT NYTT ÅR!

NU KÖR VI


NEW YEAR

Hey!
Idag så kommer det gäster hit, ska äta god mat och smälla fyverkerier. Jag ska snart duscha och göra mig iordning. Jag hoppas ni får en jättebra dag/kväll och får smälla massa fyrverkerier! Skriver mer senare!

SISTA DAGEN PÅ ÅRET



WATER FOR ELEPHANTS

Såg världens bästa film igår. Många har antagligen redan sett den, men dom som inte har det ska verkligen kolla på den! ÄLSKAR DEN. Grät mig igenom hela filmen, hehehe.
ROBERT PATTINSON ÄR SÅ JÄVLA SNYGG

SHOPPING

Har haft en bra dag idag med Jennie, vi drog till marieberg och shoppade! Så fick med mig lite grejer hem, alltid lika härligt med rea. Hihi. Ska städa lite nu, puss på er.

HAHAHA


CHAMILLIONAIRE

SÅ COOL

SO HOT

Best evening ever! Såg bio med Ida, såå himla bra film! Som valentines day fast mycket bättre, DAMN. Nu ska jag nörda här hela natten, LOVE YA.



New Year's Eve



Denna ska jag se med Ida imorgon! Elin skulle hängt med men hon kunde tyvärr inte :(
Ber om ursäkt för dålig uppdatering men har inte orkat blogga bara, ska försöka bli bättre! Nu ska jag äta macka sen lägga mig och kolla på någon film, godnatt!

STORM

Seriöst, det är värsta stormen ute! BÖRJAN PÅ JORDENS UNDERGÅNG? JAG ÄR RÄDD. Jäkla skit :(((

JULDAGEN

Hejsan!

Det var ju julafton igår, hade inte någon exakt julkänsla ändå..och idag har jag bara legat och slappat och kollat på glee maraton på tv11. Riktigt seg dag, eller vaaaaaaad. Ska kika vidare nu, kramiis.


CHRISTMAS!!!!!

Hoppas ni alla har en riktigt god jul, min farmor och kusin har varit här och vi har ätit jättegod julmat och kollat på kalle anka, JUUUULMYS! Senare kommer mami hem från jobbet och så kommer morfar, hihi.

GOD JUL GULLISAR!!!


JULAFTON OM 10 MIN!!!


GOLDEN

Haha, gud vilken skön hund! Diggar med till musiken :)


JULSHOPPING

Den här dagen gick åt till att handla klart dom sista julklapparna så nu är jag helt klar! Kom hem för ett tag sen och nu ska jag städa mitt rum..känner att mina inlägg inte är särskilt roliga, men har ingen tid för att blogga och har inte något roligt att säga, jaja, hejs!


ABDC

Kollar på america's best dance crew nuu, har chillat hela dagen och var ett tag hos farmor förut också, skojsigt, nu ska jag fortsätta kolla, yeyeyeyeyeye puss

MIII

Kollade på ett monster till svärmor nyss, den är så himla rolig! Och nu ska jag sitta här en stund, sen sleepa. Godnatt på er!


JUUUUULLOOOOV!

YEEES! Nu kan livet börja, äntligen fri från skolan :D
Haha, nu ska jag verkligen vila ut så jag kan kötta på när skolan börjar igen!

Dagen har varit riktigt bra faktiskt, jag hade sovmorgon till 10.00 och det började med KLASSKAMPEN, man fick en lista på grejer man skulle hämta, t.ex 10 tröjor, en kläddjulgran, 15 matslevar, osv..och man fick poäng för varje grej man lyckades hämta. Hittar man inte dom grejer på skolan så fick man åka hem och hämta eller strunta i det, det var riktigt kul! Våran klass vann inte, men vi var ändå grymmaaa. Sen så var det lunch, modevisning och talangen och sen fick vi våra betyg! Jag är faktiskt nöjd särskilt över att jag inte fick ig i något, höhö

Men nu startar jag jullovet med att dunka musik och äta gröt, LIVET!


EN DAG KVAR

YEAAAY! Imorgon är det sista dagen i skolan och då är det klasskamp, talang och modevisning sen slutar vi! Så jääkla skönt! Så himla mysigt med jullov, MIHIHIHI.

 JAG OCH MIN JULMUST SOM ÄR SLUT ÄR GLADAAAAAAAAAAA, WIIIHOOOO.

Nu ska jag duscha PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Apotekarnes

HAHA, skön!



SNOOOW

Heeeey!
Igår var det en bra dag! Sofi hade kalas och temat var att man skulle klä ut sig till en disneyfigur, åkte hem till Jennie och vi klädde ut oss till superhjältarna, sen åkte vi till Sofi där dom andra tjejerna i klassen var. Det var riktigt trevligt! Vi körde lekar, pratade och käkade pizza, mys.

E
fter det åkte jag med Jennie hem och så sov jag över där, men nu ska jag kika lite på musikhjälpen, PUSS!

MUSIKHJÄLPEN

Har varit ensam hemma hela kvällen..LÄSKIGT. Har kollat film och glott på musikhjälpen..snart kommer syrraaan så då blir jag inte ensam och då ska jag sova för är himla tröööööött.

Godnatt på er.

R-pattz - let me sign♥


FREDAG

Hejhej!
Idag på dansen så fick vi pepparkaka och julmust, nomnom, sen har dagen rullat på. Men nu ska jag fixa till bloggen, wish me luck!

jag klarar det inte

Försökte fixa den här bloggen och få det lite julfint men det gick ju förstås inte och jag orkar inte fixa det heller, allting är bara fel just nu, hejdå.

PLEM

Var en jätteskön dag i skolan idag, klassen fikade och skrev en liten utvärdering, sen gick vi och såg på lucia sen fick vi åka hem. SKÖÖNT som tusan. Nu ska jag gå och äta en banan, PUSS.


SANKTA LUCIA, SKÄNK MIG EN TIAAAA

Det här är en kille som gör jätteroliga videosar på youtube, han har en liten egen julkalender, så han lägger upp en ny video varje dag. Tycker han är superrolig, så tänkte tipsa om det!

Klicka HÄR så kommer du in på hans kanal och kan kolla på alla hans videoklipp, men jag lägger upp videon han la upp idag! LUCIA





JULKLAPPAR

Hej på er!

Idag åkte jag med Jennie till marieberg, vi skulle leta julklappar. Jag hittade knappt någonting, det är så svårt att veta vad man ska köpa! Men efter vi varit där ett tag så träffade vi på Emelie, henne har jag inte träffat på EVIGHETER, så det var kul! Hon gick med oss ett tag till och sen åkte vi hem. Det var skooj!

Hoppas ni har haft en bra lucia!♥




MEN IN BLACK 3

ÅÅÅÅH! Såg precis att Men in black 3 kommer på bio nästa år! FAAN VAD KUL! Älskar Will Smith, han är G-R-Y-M!♥



LÄNGTAR!

MONDAY

Hey! Skolan idag gick bra, förutom att jag var väldigt trött..igår spenderade jag kvällen av att kolla på Transformers - dark of the moon, den är så hiiiimla bra!

Nu ska jag plugga lite, ha det!


I'M ALL YOURS

Idag har jag inte gjort någonting. Är supaaah trött. Imorgon är det skola igen..men skönt att det snart är jullov iaf, skulle behöva leta lite julklappar, hehe.

HA EN SUPER MYSIG TREDJE ADVENT!


Pearl Harbor

Sitter och kollar på världens bästa film Pearl Harbor, den som ser det här, spring till tvn och sätt på kanal 7, hihi.

Nu ska jag kollade vidare, kramis♥



Kristen Stewart





YOU MAKE THE WORLD DANCE

Jag kollade på en läskig skräckfilm igår, Mirrors....så nu vågar jag inte kolla i spegeln :( Haha jo..men ändå....Fina Amanda Fondell vann idol igår, det visste jag för hon har alltid varit bäst på att göra en bra show, men Robin är himla bra han också!


HAAAALO

Sitter och kikar på idol just nu, för er som vill veeeeeta.. PUSS

SO WHAT DO YOU WANT

Hej! Idag var en bra dag i skolan, jag och några andra tjejer i klassen var kvar på skolan när dom andra skulle till Gustavsvik, vi hade det riktigt kul HÖHÖ. Jag har pluggat väldigt mycket den här veckan, men då kan jag äntligen slappna av i helgen. Man känner att det inte är så långt kvar till jullovet, så sköönt.

Imorgon så är det nobeldag i skolan, så då ska man klä sig lite fint. Jag ska nog ha klänning eller så, vet inte riktigt. VI FÅR SE! Men nu ska jag plugga på ett prov jag har i NO:n imorgon.


MY HEART IS FREAKING OUT WHEN I HELD YA

SNÖN KOM IDAG! Gud så härligt! Tjejerna i klassen sprang ut på lunchrasten och hade snöbollskrig, så himla kul! Har målat klart min bild som vi håller på med i bilden, och nu ska jag skriva om konstnären, PUSS!


WHAT A FEELING

Har pluggat nästan hela dagen för ska redovisa ett träningsprogram på idrotten imorgon. Är hur trött som helst, ska snart gå och lägga mig. Jag bloggar mer imorgon!


MEER JUL, GE MIG, MEER JUL

Hejsan!
Har varit och firat min syster nu, det var riktigt trevligt!
Här får ni lite bilder från när jag var med Ida och Elin och hur kul jag och Sofi hade på matten!


 
VI TRÄFFA NALLE PUH OCH TVÅ PEPPARKAKOR, ELIN KRAMADE ENA PEPPARKAKAN!










Ja...dom där bilderna satt vi och garvade så vi grät åt, så jäävla kul! Haha, vi tog ännu fler, men det här var lätt dom bästa. BÄSTA HUMORN EVER! Elin har mer bilder på när vi var, så kunde bara ladda upp dom där nu, men nu ska jag sova, GODNATT!

JAG SER DET SNÖAR

Woooho, det snöa förut, fast pyttelite :( Haha, och matten var himla rolig idag, hade jätteskojigt med Sofi, som alltid! Sov ju hos Ida med Elin i helgen, och det var skitkul! Jag ska visa bilder sen om det blir några bra och så, har inte hunnit kolla igenom det. Min syster fyllde 19 år igår, så idag ska vi fira hemma hos henne. Så jag uppdaterar säkert imorgon för hinner nog inte ikväll, jaja babbelbabbel. PUSSHEJ!


ROBINROBINROBIN

JAAAAAAA, ROBIN GICK TILL FINAL!!!!!  Hihihihihih, happyface.
Imorgon blir det till stan med Ida och Elin och träffa Elins kompis Paul, skojigt! Sen ska vi "sova" över, vi ska lana GLEE, nu ska jag inte säga något mer PUSSPUSS

grym dansareeee


MEMMEEMEE

Heeeeeeej! Det är äntligen fredag, fast jag skulle behöva plugga....inte kul.
Jag har ingenting att säga, så hejdå!


FÖRSTA DECEMBER

NU ÄR DET BARA 24 DAGAR KVAR TILL JULAFTON!
Jag älskar julen, den är så himla mysig♥

Teknikdagen var faktiskt riktigt rolig! Var med Sofi hela teknik dagen, vi var på 3 olika stationer, först byggde vi en solcellsbil, den funkade, var lite vinglig bara, haha. Sen designa vi våran egna klocka, fast min gick sönder lite på vägen hem :( sen i slutet av dagen så fick vi leka lite med lego robotar, det var skoj, sen fick man cola, yummie!

Efter skolan så åkte jag och Jennie till marieberg, vi letade julklappar fast det gick inge bra..Vi passade på att få massage i massagestolar också, haha, den vibrera som tusan!

Dagen har varit superbra. Sofi fyller år idag också, GRATTIS UNDERBARA SOFI! Du är grym, fjortis.

 JAG OCH FINA SOFI♥


RSS 2.0