The notebook

Såg nyss världens bästa film. The notebook. Ingen film kan visa mer äkta kärlek, nä fy. En sån man vill jag ha. FAST DET KAN MAN JU BARA DRÖMMA OM. Nu går jag, hejdå.

mjao


chillidill

Ligger i sängen just nu, ska sätta på en film snart..blir ingen skola för mig imorgon heller. Bilden är på min en av min systers katter som vi har här när hon är bortrest hihi. Jag bloggar från mobilen så kan inte vända på bilden, men det är bara att vrida på huvudet! Skriver inge mer idag, så godnatt!

CHOKLADBOLLAR OCH FILM

Har precis duschat..ska lägga mig ner nu och kolla på freaky friday och äta chokladbollar som jag baka förut. Det är synd om mig eftersom jag är sjuk, så då får jag äta lite gott som tröst, hihi.

101 dalmatiner

TJO
Har precis kollat klart på 101 dalmatiner, den är såå bra! Sen är jag superförkyld också så det blir ingen skola för mig imorgon. WIHO

LITE RANDOM


MAMA


DIRTY

Sitter och kollar tv, ska se dirty dancing 2 som börjar nu. HIHIIH, pusshej.

I'M SO FUCKING TIRED

Hey. Vaknade för nån timma sen, somnade tidigt igår så har sovit lääänge. Jag vet inte vad jag ska göra idag, glo tv eller nåt. Mitt liv är intressant, not. Hejs.

bajs

FRIDAAAAAAAAY!
Har inte gjort någonting idag, eller städat, håller på och gör det nu med. Håller nog på att bli sjuuk för att mått skit hela dagen...aja, ska fortsätta städa. hejs

AFRIKAAAAAAAA!

Jag är så grymt trött nu, men hade så himla kuuuuuul! Vi uppträdde två gånger på öppet hus nu ikväll. Första gången gick bra, men den andra gången så blev det lite fail för mig. Hahah, men jajaaa. Ska äta snart sen ska jag direkt gå och lägga mig. Har ont i hela kroppen, inte kul. Godnatt på er!

skolaa

Heeej, sitter i skolan nu och bloggar från mobiöen..jennie lärde mig precis hur, hihihih..nu ska vi ha NO puss

MONDAY

Hej! Hann inte blogga något igår för att jag sov över hos min farmor den här helgen. Slutade 4 idag för vi hade extra dansträning eftersom det är uppträdning på onsdag! Fett nice, fast känner att allt är lite oplanerat, men det får gå som det går. Ska träna till prov jag har imorgon nu. Puss

OM JAG VORE 12


FRIDAAAAAAAAAY!

Fett skön dag! Hade dans som var jätterolig, sen en halv spanska lektion och NO, där vi bara labbade lite. Skulle haft SO-prov med läraren var sjuk så vi fick sluta efter NO:n. Så då drog jag och Jennie till marieberg och kom nyss hem :)
Me right now.
Har varit väldigt dålig på att blogga, men har fullt upp med skolan och så...ska försöka bli bättre! Ha en trevlig fredag

FUCK VÅLD

År 7-9 klasser i hela örebro kommun var på conventum idag på tolerans dag. Fick se en film om våld och dom pratade om det och att man inte ska slåss mot huvudet för det kan ge skada för resten av ens liv. Efter allt det där så blev det slagsmål ändå och dom sparka en i huvudet.
HÄR kan ni läsa mer om det.......
IDIOTER

RYAN


THE ONE THAT GOT AWAY

Hej tjolla hopp.
Dagen var bra, hade det trevligt i skolan. Har inte gjort så mycket idag förutom att städat. Imorgon är det fredagen den 13de så det är bara att hoppas att inget dåligt händer, hehe. Nu ska jag snart sova, godnatt peeepz.

MIP

HEJ FOLKET!!!
Åt nyss våfflor och mitt liv är så roligt just nu, not. Ska gå och lägga mig snart för är så jävla trött.

jag behöver sömn

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT!! Somnade tio och när man äntligen somnar tidigt så vakna jag 2 timmar senare och lyckades inte somna om på hela natten. Fick ta mig till skolan ändå och det var helt okej. Roligt att träffa dom jag inte har träffat på lovet, höhö.
Jag har legat och halvsovit sen jag kom hem och nu ska jag försöka hålla mig vaken tills det är dags att sova.
JAG JUST NU

HATA RUBRIK

JAG FRYSER. Så jävla kallt ute, vill ha sooooommar :( längtar såå.
Kom hem för ett tag sen efter att varit på marieberg med johannaaa, crille kunde inte komma så då blev det bara vi två, haha vi hade det lika trevligt som vanligt! PLÖTT.
Nu ska jag göra iordning allt jag ska ha till imorgon, för då är det dags att gå tillbaka till HELVETET. Haha nejmen, PÖSS.

LAST DAY

TJABBA TJENA HALLÅ VI SÄGER SÅÅÅ!

Sista lediga dagen idag, BUHUHUHUHUH :( Vaknade tio och somnade om till halv elva och sen kolla jag tv..duscha nyss och ska sminka mig och så nu för sen ska jag träffa johanna, vi drar till marieberg och sen träffar vi crille där, kommer bli super! Vi hörs, puss på er.

DÅLIGT

Förlååååt för jättedålig uppdatering, men har spenderat några dagar hos min underbara farmor. Kom hem för en stund sen och ska ta och käka något nu. Längtar inte till skolan börjar...

4 januari

Har slappat hela dagen och kollat på Eclipse..ska alldeles strax sätta igång och stor städa mitt rum. Älskar att städa!! NOT. Lite bilder från nyår ska ni få.

FUNNY PICS

HAHAHAH ROLIGT LIV JAG HAR!

2012

WOOOHOOOOO! NU ÄR DET 2012!

Första dagen på nya året slappar jag framför Ivanhoe med PIZZA. Yummie! Jag hoppas att alla får ett riktigt gott nytt år och att det blir bättre än förra! HA DET BRA!

RSS 2.0