MY LIFE

Tjatja! Sitter i soffan med datorn i knät och helt slut efter denna skoldag, hände väl inte så mycket, det har gått en vecka i skolan och jag har redan tröttnat..blä, jaja bara att kämpa vidare! Har nyss ätit hembakat bröd med ost...mmmmmmmmmmmm mums.

På fredag sover jag över med Ida och Elin, då blir det Harry Potter-maraton! Wiiiho!
Nu går jag. hejdå.

GOIN' BACK TO INDIANA

,Indiana here I cooome!
Lyssnar jag på just nu..med jackson 5, MICHAEL JACKSON FYLLER ÅR IDAG, för er som inte visste. Skoj i skolan idag, gick inte så segt som jag trodde, gick väldigt fort. Var ute och gick långpromenad med vovven förut, så duktig som jag är. Hihi, nu ska jag äta.


 
THE KING OF POP

CYKELCYKEL

Hey! Kom hem för ett tag, träffade Elin och Ida och så cyklade vi till mosås och träffade Simon, Joar och Elias, sen cyklade vi 6 till parkhallen och köpte läsk och chips, det var skoj.

Nu blir det att sitta här,äta något, sen blire sängen för mig, godnatt!


BRA KVÄLL

God morgon! Igår var en superbra kväll med Jennie, Eddie, Danne, Crille och Aleks! Kom hem vid typ ett och sen somnade jag nästan direkt, haha. Idag ska jag slappa och imorgon är det skola igen, det suger! ha en superbra dag, hejs

 Me yesterday


KORSSPINDEL

FOTADE NYSS EN STOR KORSSPINDEL I MAMMA OCH PAPPAS FÖNSTER! MYS!


TUNNELFEST

Ikväll ska jag på tunnelfest i stan med Jenniiiiiiie, blir riktigt säkert riktigt skoj, har icke bloggluuust, PUSS PÅ ERRRRRRRR




KLASSRESA

Hejjjjjj, och förlåt för världens sämsta uppdatering.
Men det är ju skola och jag har varit på klassresa torsdag-fredag, så ja, har inte hunnit blogga.
Har ingenting att säga, ska kolla lite film och äta frukost, hejs.

trött

är supeeeeertrött nu, har varit på stan med jennie och crille idag, skoj, ska äta pannkaka sen sova, pusshej

DAG 1 AVKLARAD!

Hej på er! Idag var det ju skola igen, gick riktigt bra, fick information om kommande saker nu i åttan och sen blev sen sjuorna, åttorna och niorna indelade i grupper och så körde vi olika lekar, chilldag.
Men imorgon ska vi ha vanlig skoldag, tråkigt, men på torsdag åker klassen på en liten klassresa, kommer säkert bli kul! Efter skolan följde Jennie med mig hem, vi var jättetrötta och sega så vi kollade bara på en rolig film som heter Meet the Spartans, ganska sjuk film och nu åkte hon hem för bara en liten stund sedan, puss

FÖRLÅT FÖR SÄMSTA UPPDATERINGEN EVER!

Men vi stannade längre i Stockholm, så vi kom hem i onsdags natt, då skulle jag hem och sova, sen torsdag morgon packa sen åka till Norrköping :) Så det är där jag har varit sen i torsdags. Har varit på Rix fm festival, gått på marknad, shoppat, sett häftiga fyrverkerier i takt till musik, riktig härlig helg!
Bilder och videoklipp kommer i något annat inlägg..

Nu måste jag städa mitt rum, för ska sova tidigt för imorgon är det skola!
Godnatt♥

Btw, har äntligen fått ett macro objektiv till min kamera! Tack världens bästa pappa♥




FILMTIPS

Inställt inlägg nudå, kan ge er lite filmtips, gamla men bra!

Djävulen bär Prada - Komedi!
Andrea Sachs (Anne Hathaway) är en småstadstjej som kommer till New York med en dröm om att jobba i tidningsbranschen. Hon tror hon äntligen är på rätt väg när hon lyckas få det eftertraktade jobbet som assistent till Miranda Pristley(Meryl Streep), chefredaktör på en av världens ledande modetidningar. Miranda visar sig vara chefen från helvetet och Andrea måste snart bestämma sig om hon är villig att sälja sin själ till djävulen för att nå sina drömmar.

A cinderella story - Romantisk komedi!
Sam (Hilary Duff) skurar golv på ett fik, hanterar sin elaka styvmor och styvsystrar och drömmer om att få gå på Princeton colleage (den perfekta mötesplatsen för en prinsessa att träffa sin prins). Men kanske har hon redan hittat sin drömprins, hennes annonyma e-mail kompis (Chad Michel Murray) som planerar träffa henne på Halloween festen. Sam får panik när det visar sig att killen som döljer sig bakom den hemliga Internet indentiteten är skolans coolaste kille. Kan han älska en tjej som inte är en del av innegänget?
Kan sagor bli sanna? Bara om Sam tar tag i sina drömmar och gör dem sanna.

Rush hour - En action komedi!
Poliskommissarien Lee (Jackie Chan) sänds från Hong Kong till USA för att undersöka kidnappningen av den kinesiska konsulen Hans dotter Soo Yung, som tränats i kampsport av Lee. FBI, som också arbetar på fallet, vill inte att en utomstående som Lee lägger sig i deras utredning vilket gör att de parar ihop honom Los Angeles-kriminalaren James Carter (Chris Tucker) - en komiskt arrogant polis med talets gåva. De två männen kommer inte alls överens men när de upptäcker att de utnyttjas försöker de lösa fallet tillsammans.
Finns 3 filmer totalt!

Grown ups - Komedi!
Att bli äldre är verkligen inte detsamma som att bli vuxen! Komedistjärnorna Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade och Rob Schneider spelar fem barndomskamrater som träffas en helg för att återuppliva gamla minnen. Att dessa herrar numera är respekterade affärsmän, äkta män och fäder spelar ingen roll - när de möts igen blir de som barn på nytt. Denna både galna och hjärtvärmande film från gänget bakom "CLICK" visar att män innerst inne alltid kommer att förbli pojkar...

Transformers - Action-äventyr, sorglig, rolig och spännande!
Jorden blir ett stort slagfält då onda utomjordingar bestämt sig för att söka nyckeln till den totala makten. Människornas sista chans att överleva vilar i händerna på tonårige Sam Witwicky.
Fanns inte så mycket förklaring på den filmen, men den är riktigt bra, det finns 4 transformers filmer totalt! Se dom!



God eftermiddag!

Idag är det molnigt och blåsigt, inget kul väder alls.
Imorgon åker jag till Stockholm med min pappa som ska jobba där, men kommer hem tisdag kväll igen...kommer inte kunna blogga något då, men aja.

Har inte så mycket att säga, sitter här och webbar med Ida nu, ha en bra dag

GRILLNING

Hejhej :)

Igår behövde jag inte klippa gräset, eller kunde inte för det fanns ingen bensin. Så satt och hade roligt med Elin och Ida i webb istället!

Ikväll, eller om 2 timmar ungefär kommer det gäster hit, så ska vi grilla och så, hare gött


HEMMAAAAAAA

från Jennie nu! :) Åkte till henne igår, vi hade det trevligt och pratade massor. Vi somnade runt tre ungefär, Jennie somnade lite innan mig..haha intressant.
Sen väckte hon mig vid tolv genom att nypa mig i armen :( Haha! Då åt vi frukost och gjorde oss klara, sen vid fyra någonting åkte vi hem till mig och lämnade mina grejer, sen gick vi till Martin, och så gick vi tre till marieberg. Fick också hälsa på hans hundar som är så små, My är en liten chiuaua(stavning?) valp, haha riktigt söt var hon! Busig som tusan.

Sen kom jag hem nu för ungefär 1 timme sen och har ätit hembakt pizza! Mamma vill att jag ska klippa färdigt gräset som hon börjat på så får väl ta och göra det nu..


NICE GUYS


Hej!

Vaknade av att mamma stod och försökte väcka mig..sen somna jag om sen kom hon igen men då somnade jag igen och så kom hon igen osv..haha, sen när jag äntligen kommit ur sängen så åkte vi till morfar, sen till marieberg.
Ikväll ska jag hem till Jennie, hennes släkt är där och det är lite kalas, det blir skoj. Sen sover jag över hos henne, sen imorgon kväll är det fest hos Sebastian, då ska jag med henne dit. Blir nog riktigt kul!

Ha en fin dag, puss


VAKEN

är jaaag!
Har suttit och pratat massor med Elin Emilsson i ungefär 5 timmar, och berättat massor med historier, mycket trevligt har det varit! Är skit trött nu och det är hon också, så nu ska vi sova.

Godnatt/godmorgon på er kära bloggläsare!


En fin bild på Harry och Elin♥

Nu blir det..

att kolla på Glee, sen klockan 21.00 ska jag kolla på American Pie - The Wedding på kanal 6 :)

Någon som ska hitta på något kul ikväll? Kram på er.


GLEE

Heeej bloggen!
Nu är jag hemma!
Hade beställt hem första säsongen av Glee,
och den hade kommit hem idag, så det ska jag kolla på ikväll trorja, hihi.


'Om 12 dagar börjar skolan, usch längtar inte.
Jaja, nu ska jag sega här, pusshej!


GODIIS

Hej gullungar, sover hos farmor en natt till, så ni vet!
Min snälla mamma kom hem hit med godis och ostbågar och dricka, mums.
Så nu äter jag lite godis, ÄLSKAR CHOKLAD!....och snackar med Ida, hihihi.

Jag gör tråkiga inlägg och så..får väl ta att göra någon veckans blogg eller frågestund eller något liknande snart..men vi får väl se, bloggar mer imorgon, cya!


NU...

sitter jag hemma hos farmor.. sov här inatt, och igår kollade vi på en rolig film på tvn som hette Mr. Deeds, har sett den en gång innan, men den är bra så kollade på den igår också.Bästa skådespelaren Adam Sandler är med i den filmen, haha fan vad han är bra!

Vet inte om jag ska stanna här en natt till men det gör jag nog..
Nu ska jag gå, och jag bloggar kanske mer senare eller imorgon.

Bye dudes!

RUBRIK

Godmorgon på er solstrålar! Eller godeftermiddag då..
Vaknade för 1 timma sen ungefär..har bara segat här sen dess..

Igår så kollade jag på Jakten på lycka med Will Smith som huvudroll,
lite sorglig med den är ändå bra.

Idag ska jag hem till farmor och sova där, så vet inte när jag bloggar igen, för kanske sover flera nätter,
vem vet..inget bestämt så men..vi hörs när vi hörs!


Kate DeLuna - Dancing tonight ft. Fo Onassis

SWAGGER JAGGER

Heeeeeeeeeeello
seg dag idag, det regnar och jag är trött.
ska med mamma och handla seen trorja, annars vet jag inte vad jag ska göra..
sitta här och ruttna ett tag kanske.

Tråkigt inlägg, BYE!


HEMMA

Hej på er som är vakna!
Åkte ju till värmland idag med farmor, min bror och min kusin, till farmors bror.
Dit kom också mamma och pappa som har varit i Norge, treeeevligt var det.

Kom hem för en stund sen, och ska ta och sova snart.


Igår fyllde
Jennie år, grattis till dig min fina vän♥



















du och jag, sida vid sida, livet ut♥



BTW, här har ni en gammal film jag och Jennie gjorde för något år sen!
Det är mitt gamla youtube acc, så ignorera vad jag heter.

ENJOY!

VÄRMLAND

Hejhej.
Idag har jag sovit hela dagen, sen nu ikväll har jag städat massor,
har inte kunnat stänga mina klädlådor för att allt bara har legat huller om buller, så fixade det, sen har jag städat hela huset, stolt*

Nu ska jag duscha och somna framför någon rolig film.
Och imorgon åker jag till värmland över dagen, så ska upp rätt så tidigt,
så godnatt :)

Låtar


Chris Brown - Say goodbye


Kapten röd - Ju mer dom spottar


Colby O'Donis ft Jaidon - Rock you


The game ft Lil wayne - My life


BLACK AND YELLOW


PAN PIZZA

Tjabba tjena hallå, vi säger så!

Vaknade för inte så längesen..har blivit väckt hela morgonen av min hund.
Jobbiigt..Men iallafall..Sitter nu och äter lite pan pizza.
Sen ska jag vääääl...vet inte riktigt.
Sitter och webbar med Ida, så kommer bli fast här ett tag, hahaha.

Igår kollade jag på en film som hette Benknäckargänget - krossa dom med Adam Sandler, sen en film som heter Daddy day camp. Båda var komedi, och bra filmer :D

 
Två bilder från igår :)


diggar, diggar inte!



*Elektronik
Det är ju bäst, annars skulle man ju inte kunna slappa framför tvn, blogga, smsa, osv.
Hihi.

*Smink
Är braa att ha när man ser trött ut och vill få en bättre "facelook" ;)

*Filmer
Jag älskar filmer! Vet inte riktigt varför,
men det känns så bra att leva sig bort från verkligheten ett tag ibland. :P



*Spotify- reklam!
Man sitter och lyssnar på musik, sen när låten tar slut kommer plötsligt en röst upp och babblar.
Orka reklamen! Tumme ner på det.

*Svält
Människor svälter i Afrika, är bara skinn och ben, och dör.
Sen finns dom som har mat, som svälter sig bara för att se bra ut?
Fyfan, ät mat och må bra!

*Stress
Så jobbigt när man behöver stressa, särskilt dagen då man är SUPERtrött.
Man vill bara sitta ner och ta det lugnt, men det får man ju inte..hehe.

MJAAO!

Hej allihopa! :)
Vaknade sent idag som vaaanligt, så skönt att soooova.
Har segat och slappat.....men sen kommer farmor och då vet jag inte vad vi ska göra..någonting ruligt iaf :) Satt och lekte lite i webbkameran, jag kanske ska ta och skaffa "håret alla vill ha", haha nejmen.
Retas bara med lille Ida! Mihihiihihih.

Ikvääll ska jag glo på film hela natten eller något...
Bloggar igen senare, ha en braaa sommardag! :D


 Foki style!


Diggar, diggar inte

Ska jag ta och börja med nu!
För att göra bloggen lite roligare....

Gör det imorgon..eller ja senare idag, sen ska jag göra lite filmtips.
Men det kanske ajg gör någon annan gång i veckan.
Webbar fortfarande med plutten Idaa, hihi.

Ha't så bra så hörs vi!

Ida och jag

 Ida, vi är så fina.
Jag älskar dig mina fina man<3

WEBBING MED IDA

Tjenatjena! Just nu i skrivande stund sitter jag och webbar med Ida.
Idag har jag solat och städat och varit och handlat med mami, chillat som vanligt!

Det är ganska tråkiga inlägg här..menmen så kan det gå.

Hääääär får ni en bild jag tog på en fjäril jag hitta på mitt fönster.




GREJOR JAG KÖPT

Nu ska ni få se bilder på tröjan, brillorna och min nya plattång!

 Ginatricot 149:-
 Glitter 129:- (tror jag)
 Mediamarkt 399:-

SOMMAR

Äntligen känns det som sommar!
Sol varje dag...Nice!
Så idag har jag bara slappat i solen och städat lite..det är skönt det!
Såg också en rolig film förut, Gullivers resor, den var skit bra,
och mycket spännande i slutet! :)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, bara njuta av sommaren.

Jag säger bara en sak...jag är glad för sommar


DÅLIG UPPDATERING

för att jag varit hos min farmor...så förlåt för dålig uppdatering!
Åkte hem till henne i fredags..och sov över två nätter..
sen idag hämtade mamma mig.

Jag kolla på film på tv förut, Norbit på kanal 5.
Hahah, en rolig film med Eddie Murphy som huvudroll.

Har inge kul och skriva, men slänger upp en låt som är riktigt bra.
Puss&Godnatt!

Lil' Wayne ft. Cascada & Drake - One more night

RSS 2.0