YOU DON'T KNOW YOU'RE BEAUTIFUL

Hola amigos! Skön dag i skolan idag, alla hade träningsvärk efter igår, haha.

Imorgon har vi teknikdag i skolan, är inte särskilt sugen på den, TRÅK....Jag har ont i huvudet och är trött, så ska gå och lägga mig och läsa nu. KRAM




INNEBANDY JAO

Tjooo! Jag bloggade igår, men det kom tydligen inte upp så orkade inte blogga igen. Idag hade vi innebandy turnering i skolan, det var skitkul!! Var himla taggad hela dagen, ojojoj. Kom hem kvart över tre eller nåt, la mig och vilade en stund sedan somnade i några timmar. Sen dess har jag bara pluggat till SO provet vi har imorgon och lite på mina spanska repliker som jag ska redovisa på fredag.

Nu ska jag äta sen gå och lägga mig, godnatt folket!


THE SIMS

Nu ska jag spela sims. Har fixat lite mer på bloggen, men är inge nöjd...får försöka göra så jag blir nöjd när jag har ork till det. OCH JAG ÄR ARG, på vädret. DET SKA VARA SNÖ!!!! Ska få det snöa på sims så jag blir glad.

HEJDÅ.

SOVMORGON

Ååååh, kom på att jag har sovmorgon imorgon! Gud vad skööönt! Men nu ska jag ut med hunden i stormen, hej så länge.

FÖRSTA ADVENT

Tjabba tjena hallå!
Jag är irriterad för att jag inte kan lyssna på spotify..............ska bara slappa idag, orkar inte göra någonting. PUSSPUSS


grym låt jag hittade


höhö


it will rain

Varför ska det regna och inte snöa? :( Bläää..

Kom precis hem, sprang hem i regnet från busshållsplatsen så kom rätt så fort hem, hihi. Vi gjorde inte så mycket, men det var trevligt. Ska lana med Elin och Ida inatt, om jag orkar, är skittrött. Jaja, har inget att säga. Hejs svejs

STAN TODAY AGAIN

HELLO BITCHES!
Blir stan med Ida idag, FUN FUN FUN. Vi ska träffa hennes lille kompis Erik, blir väl skoj. HÖHÖ, men nu ska jag inte säga mer, bloggar mer senare, BYE BYE BYE.

 Me today.

SO TIRED

VAD JAG ÄR TRÖTT! Massa dans imorse och så har man gått på stan i flera timmar. Men det var iallafall riktigt kul! Vi är ju inte precis smarta om man säger så, haha! Men nu ska jag krypa ner i sängen och läsa. Godnatt på er!


OH NA NA

HEY!
Jag kom hem för ett tag sen, har ätit lite macka och kollar på american idol. Åker till stan med Johanna senare..hihi DET ÄR FREDAG!!! Så himla sköööönt!

Har fixat till bloggen lite snabbt, så det inte ser så förskräckligt ut, haha.
Men ha en superbra fredag så hörs vi!


IN TIME



Den här filmen ska se imorgon med Johanna, innan det kommer vi gå lite på stan, så om jag inte bloggar imorgon så vet ni varför! Nu ska jag snart lägga mig och läsa klart min twilight bok, har bara några sidor kvar. Godnatt!

LEAVE ME ALONE

Hej! Jag ber om ursäkt för att det ser förfärligt ut på bloggen, jag tänkte fixa om den iförregår men jag orkade inte, och igår gjorde jag massor med läxor så hann inte blogga. Jag ska fixa till det när jag har tid!

Dagen har varit rätt så okej, på idrotten så dansade vi hiphop, det var roligt! Och imorgon är det dans i elevensval och nu kan jag äntligen vara med eftersom jag inte har ont i ryggen längre, woho jag är ung igen! Haha.
Jag ska lära mig dansa "affrodans" som dom har börjat med nu. Det blir nog skoj!

Nu ska jag fixa mitt rum lite, blog ya later.


Everything that happens between can be dealt with

Lyssnar på musik och slappar är vad jag gör just nu. Är supertrött.
Ska nog ta och göra om designen på bloggen, är inte så nöjd. Vi får väl se hur det blir.
Have a nice day!


NÄR JAG HÖR DIN RÖST

DAMN, jag är trött. Sov inte alls mycket inatt, hade jättesvårt att sova, sen försov jag mig också. WIIIHO, härligt!Haha, men ska försöka somna tidigare idag, ska duscha nu och sen lägga mig och läsa. Har börjat läsa om mina twilight böcker, ettan har jag redan läst till ett skolarbete så nu har jag börjat i tvåan "när jag hör din röst".

JUPP, det var allt för mig. Har inge sug på att blogga. Och kom på att jag ska nog plugga lite innan jag börjar läsa...jaja, TACK OCH HEJ!

XBOX

GODKVÄLL! Har inte varit inne på datorn på hela dagen, har spelat ett cowboy spel på mitt xbox hela dagen bara.. Har fastnat på ett ställe där man ska döda en dynamit gubbe som springer skitfort, det går inte så bra...haha, men så kan det gå!^^
Ska ta och klara det sen är jag sugen på att spela lite sims. Senare ska jag göra kladdkaka och sen kolla på the walking dead!
Uppdaterar inget mer idag, har inte så mycket mer att säga..PÖSS


NEVER LOOK BACK

Sitter med ansiktsmask i fejjan nu, ska snart skölja bort det. Har städat klart nu och är helt slut, vill bara sova! Men det orkar jag inte göra än...Haha. Pluggade lite förut men fortsätter med det imorgon, ska se om det är något roligt på tv och göra mig lite popcorn. Ha det!

STORSTÄDNING OCH PIZZA

Hejtjollahopp! Har storstädat hela dagen, skönt att få rent. Har nyss ätit pizza och ska snart fortsätta fixa klart i mitt rum och sen ska jag ta en dusch och försöka plugga lite, sen ska jag väl kolla på någon film
Hoppas ni har haft en jätteskön lördag och får en fortsatt skön kväll! Kramiz

SO BEAUTIFUL




PRICE TAG

ÅÅÅÅH, Jessie J uppträdde i idol idag, så jävla bra! OCH ROBIN ÄR JU GRYM. LOVE HIM SO MUCH. Ska bara dunka musik nuu sen sova, vet inte riktigt när det blir menmen!

18 NOVEMBER

ÄNTLIGEN FREDAG!!! WOOPWOOP!
Så jäkla skönt med helg, ska bara slappa hela helgen och nörda sims! Och ikväll kommer också idol som är så himla bra, spännande vem som åker ut ikväll! Hihihi.
Väntar på tacos just nu, fredagsmys med familjen♥



THE TWILIGHT SAGA

Breaking Dawn var sjukt bra! ÄLSKAR dom där filmerna och böckerna är ännu bättre♥


BREAKING DAWN

Hej! Provet idag gick inte så himla bra som jag trodde, men jaja. Är väl rätt så nöjd ändå. Har inte gjort så mycket idag, ska äta alldeles strax och om 3 timmar sitter jag i biosalongen och ska se Breaking Dawn! Har längtat så himla mycket och nu är det dags^^

Här är en lite rolig video jag tycker ni ska ta och se:


SPANSKA PROV

Hejsan! Fick sluta tidigare idag, 20 minuter eller så. Skönt.
Kom hem vid halv två eller så, gick och la mig i sängen när jag kommit hem och somnade. Sen sov jag en timme, åt mat och sedan träffade jag Johanna! Vi åkte till marieberg, hon skulle köpa ett halsband hon ville ha. HÖHÖ. Kom hem för någon timme sen och sitter just nu och pluggar. Har spanska prov imorgon! TAGGAD. Så jaa, nu ska jag fortsätta plugga. Wish me luck!


KALLT

Kom hem för ett tag sen efter att varit med Johanna.. Vi åkte till marieberg och var där ett tag, åt stor chokladboll, hällde ut dricka och SKRATTA. Lika roligt varje gång!! hihi..
Jag måste fixa mitt rum lite nu, för det är rätt så stökigt, sen ska jag lägga mig och öva på spanska eftersom jag har prov på det på onsdag! SKA KLARA DET! Sen ska jag sova.
Så det är bäst att sätta igång!










Ni som har tumblr, FOLLOW ME! Tryck bara HÄR.

PLEM

Hey you!
Hade PLEM(planeringseftermiddag) så slutade halv tolv idag, cyklade hem och vilade ett tag, sen åkte jag med mamma och handla och hälsade på morfar sen vidare till utvecklingssamtal! Det gick super.



Såhär ser jag ut just nu, JAG GILLAR INTE ATT VARA SERIÖS PÅ BILD!
Väntar på Johanna som jag alldeles strax ska träffa!

It doesn't matter

Kom precis hem, har haft det jättetrevligt! Vi spelade "hysteriskt" tror jag det hette, det var kul. Sen så kollade vi på en skräckfilm som hette Shutter och efter det en komedi som hette Epic movie. När Crille och Jennifer åkt hem spelade jag, Martin och Jennie lite kort, sen hämtade pappa mig.
Nu är jag supertrött så ska ta och lägga mig och kolla på Just go with it(Min låtsas fru), och somna till det. Godnatt!♥


NEED HELP

Jag behöver hjälp nu asså, VAD SKA JAG BLOGGA OM? Vad vill NI läsa om? Filmtips, roliga bilder osv? VAD? Skriv en kommentar!

Jag bloggade inte igår för jag orkade inte, satt knappt vid datorn alls. Kollade tv, åt mat sen somnade jag. Sen senare kollade jag idol, och det var bra att Andrè åkte ut! Sen idag har jag inte gjort så mycket..men alldeles strax kommer Jennie och hämtar upp mig, då ska jag med hem till henne och ha film kväll, Martin, Crille och Jennifer kommer också! Det blir säkert supertrevligt.





I väntan på Jennie!

RUBRIK

Hej. Var på marieberg idag med Johanna, Crille och Adam, det var riktigt roligt. Sen åkte Adam hem, sen efter ett tag åkte Crille också hem, så var jag och Johanna kvar ett tag och hade det skoj. Kom hem vid åtta och sen har jag mest suttit här och sen ätit lite..Det blir ingen dans för mig imorgon för att jag har fått jätteont i min rygg, så tar sovmorgon imorgon..det är skönt. Ska göra mig klar för sängen, sen sova. Så godnatt på er!

 
Gammal bild på Johanna o mig!

STAN TODAY

Hey! Var på stan idag med Ida och Elin, det var riktigt trevligt!! Nu ska jag gå och äta lite kvällsmat sen lägga mig och läsa och försöka sova. Har ingenting intressant att säga, så jag säger godnatt nu.


BAD UPDATE

Jag hann inte uppdatera något igår, men efter skolan pratade jag med Johanna i någon timma, sen när jag kommit hem så la mig framför tvn och somnade, sen åt jag och gjorde läxa, sen gick jag och la mig!
Jag ska iväg och hämta en mobil min syster har som jag ska ha! Hihi, skriver mer sen.

MARLEY AND ME

Kollade nyss på marley and me, för jag hann inte kolla på den när den gick på tv. Grät som tusan i slutet, usch, så himla sorgligt. Jag borde inte kolla på sorgliga filmer, jag blir ju bara deprimerad. Haha. Men nu ska jag sätta mig och plugga innan maten, imorgon är det skola igen, JAG. ORKAR. INTE. men jag får väl försöka stå ut..have a nice day!
 
Min sötnos♥




HEJTJOLLAHOPP

Har ändrat bloggen, för er som inte ser så tryck f5. Ikväll har jag kollat tv och fixat med bloggen, nu ska jag äta macka sen gå och lägga mig och läsa i min bok,
kan skriva om den imorgon.

Måste bara säga att jag älskar den här killen♥



Godnatt!

LAND OF THE LOST

Hej! Har inte bloggat idag, men har inte orkat/haft tid. Min mamma och syster åkte precis till Ladies night, innan det åt vi god tacos, yummie. Rubriken är en film som börjar nu på 3an, den ska jag kolla på. Rolig film!
Ha en supertrevlig kväll! Kram.


Haha, vilken grym kille!

Min älskade vän Ida visa mig den här, haha enjoy!


HANDLA MAT

Hejsan! Har baara handlat med mamma idag och just nu kollar jag tv, fun. Måste bara säg att ikväll kommer Marley and me på tv, den får man inte missa! Den är så himla bra! Klockan 22.00 på ettan!^^
Men innan jag ser den ska jag se Red riding hood som vi har hyrt, får vi se om den är bra. Jag kan inte fatta att det redan är fredag, vill ha mer lov! :( Well..ha en fin kväll!



BEFORE I DIE






Min vän Felicia tipsade på sin blogg om den här sidan för ett tag sen, tänkte göra detsamma nu!
Det finns massor med bilder där om saker man vill göra innan man dör, klicka HÄR så kommer du till sidan. Enjoy!

COCA-COLA

Jag mumsar popcorn och coca-cola, NAMNAM. Och nu ska jag spela lite cs! HIHIHI, men träffade ju Johanna förut, Crille var inte med för att han fick ingen skjuts hit.. men jag hade supertrevligt med Johannaaaa! Men nu som sagt ska jag spela cs. PUSSPUSS


heart in the air

Hallojsan! Sov länge idag, no good. Men iallafall, senare ska jag träffa Johanna och Crille, ska bli skoooj! Vi ska till marieberg och hänga där ett tag. Nu ska jag göra äggmacka, HEJS!



THIS IS SOOOOOOO ME


SOMETHING BORROWED


 



En bra film jag rekommenderar till er som gillar romantisk komedi!

HYRFILM

Hey dudes!
Jag vaknade för ett tag sen, har duschat och så, ska snart åka och hyra film med mamma, hihi. Blir att träffa Johanna och Crille imorgon istället! Ska sminka mig lite nu, update later.



NIGAHIGA!

RSS 2.0