SYRIENDAG

En vecka sen jag skrev nu hehe.
 
Idag så var det syriendag i skolan idag, skolan hjälper till att samla in pengar till syrien eftersom det är inbördeskrig där. Så himla sorgligt, men det är sant att tillsammans kan vi göra skillnad!
 
Iaf, sen kl åtta åkte jag till gården med Sofi och så hade vi det superbra och flummade sönder. Haha. Men nu är jag skittrött och ska snart gå och lägga mig trorjag, eller så sätter jag på en film..
 

X-FACTOR

Asså J.E.M och Malcolm B äger hela xfactor. 

FRIDAY

 
En gammal klassiker.

TORSDAG

Hej! Idag slutade jag ju tidigare som jag skrev igår, efter föreläsningen tog jag, sofi och jennie en fika innan bussen skulle komma. Väl hemma har jag inte gjort så mycket annat än kollat Walking dead och tränat, har lagat lasange och har den i ugnen nu och ska snart käka. höhö.
 
 

THE END

Kom hem från bion för en stund sen. Har inga ord. Så sjukt jävla bra. Är deprimerad för det var sista filmen, är så van att behöva vänta ett år på att nästa ska komma osv. Ååååååååh,
så tomt det blir nu.
 
Nej usch, nu ska jag gå och lägga mig.
Imorgon slutar jag tidigare för klassen ska på föreläsning om andra världskriget typ? Fettskönt.
Men iaf, sweet dreams!
 

SNART ÄR DET DAGS


hur fin får man va egentligen?


PLEM

bääst
 
 
Okej, hej! Äger på att uppdatera, jag vet.
I lördags var jag ju på JB med Jennie, det var riktigt mysigt där! Senare på kvällen träffa jag Johanna och så hade vi det lite mys. Igår träffa jag Jennie och Johanna, haha vi låg bara och sov för vi var helt slut.
 
Idag har jag haft PLEM, kom hem, rädda en fluga och somnade. Sen har jag bara handlat med mamsen. Roligt värre. Nu lyssnar jag på musik och ska väl gå och lägga mig snart. 

SATURDAY

Godmorgon! 
Vaknade rätt tidigt idag, så bestämde mig för att gå ut och sen kom jag in och åt frukost. Ska göra mig iordning för om en timme kommer jennie och hämtar mig så åker vi till JB gymnasiet på öppet hus och kollar lite! 
 

HAHAHAHA


sunday

Yo. 
 
Inatt sov jag ju över hos Jennie med Johanna, vi försökte dygna och somnade typ åtta och vaknade halv två, haha. Vi har kollat film och spelat buzz och pratat. Superskoj like always. När jag kom hem så städa mitt rum och har duschat och ätit nu så ska gå o lägga mig och kolla på film, så godnatt!
 

LÖRDAG

Tjooo. Hänt idag?
För mig har det inte hänt så mycket, har typ sovit bort halva dan. Kollade på Hamilton med syrran för en stund sen och har nyss duschat. Ska blåsa håret nu och käka lite sen kommer Johanna och hämtar mig så åker vi till Jennie och sover där! Ha det så bra, för det ska jag ha! BYE.
 

ANDRA NOVEMBER

Vaknade upp idag och såg att solen sken, wiiie. Sen skulle jag gå ut och gå och då bestämde solen sig för att försvinna, lol. Sen har jag inte gjort så mycket annat idag, kollat film och xfactor.
 
Nu ska jag chillaaaaaaaaaaa, ha det så bra
 

me


HÖST

Asså det här suger, fyfan vad deprimerad jag känner mig.
Vädret tar ju död på en, även fast det är mitt på dagen är det hur mörkt som helst, vart fan är solen?! Usch. Har inte gjort ett skit idag, känner mig bara trött och tråkig av mörkret.
Får nöja mig med att kolla film och bara dööö. 
Min sol i mörkret<3333333333333333
 
 

HALLOWEEN DAY

Okej det är inte halloween längre...men ändå.
Idag har jag varit ute och ätit med familjen, efter det så träffade jag johanna. Vi kolla skräckfilm, jäkla psykobarn asså, haha. Hade det lika trevligt som alltid! Kom hem för ett sen och just nu sitter jag och kollar lite tv medans lille katten busar med mitt hår. Försökte ändra om lite på bloggen men det blev fail, har iaf bytt bakgrund och så ser det typ likadant ut som det gjorde innan, lol. Ska snart gå och lägga mig och kanske kolla film eller läsa, godnatt!
 

RSS 2.0