SHOPPING

 
Idag blev det shopping med bästa elin! Vi drog till stan, vi åt och jag fick min present eftersom jag äntligen fyllt 15! ;) Sen stängde stan kl 4 och då drog vi till marieberg istället, höhö. Shoppade lite saker och fick äntligen mina nya skor idag, orkar tyvärr inte ta kort på det jag köpt, men det blev lite smink, vantar och mjukisar!
Nu ska jag äta godis och kolla film och njuta av att det är höstlov.

JAG LEVER

Jaa som rubriken säger så lever jag fortfarande! Jag dog bara lite..
Filmen var äcklig, fast va kul att sitta med massa som skrek, haha, det gjorde att det inte blev lika läskigt! Sov hemma hos min syrra, sen igår drog jag till marieberg och träffade Sofi och bara gick runt och chillade och pratade, lika härligt som vanligt!
 
Idag var det ju prao, nu är det bara tre dagar kvar tills jag fyller och fyra tills det äntligen är höstlov! ÅÅH, så skönt. ;) Nu ska jag gå och lägga mig för jag är trött. Ha det bra!
 

20 oktober

FEM DAGAR KVAR TILLS JAG FYLLER ÅR! 
 
Sov hos syrran igår, åkte hem vid kl två och hade tråkigt, så drog fram vårat gamla playstation 1 och spelade. Haha! Men iaf... om 3 timmar kommer jag sitta inne i biosalongen och ska se paranormal activity 4... jag kommer ! Så ni vet ifall jag aldrig mer bloggar (: 
 

PRAO

ÅÅÅH, så skönt med nästan helg. Har ju varit på prao denna vecka sen är det ju nästa vecka också. Händer inte så mycket där, man är mest ute och går med hundarna hela dagarna sen får jag sluta tidigare, hihi. Även fast det inte händer så mkt äre ändå bästa praon, för jag får ju vara med underbara hundar all day long
 
Nu ska jag lägga mig o kolla film, imorgon blir det fredagsmyyys, tjiho.
 
 

O M G


I CAN'T

 

everything's gonna be alright



3 oktober

Jag suger på att blogga för jag har ingenting att berätta om. Har inte gjort ett skit idag förutom att träna och kollat tv, ska plugga lite sen lägga mig. Imorgon blir det shopping kväll med bästa eliin
 
      mah nigga

LOL


RSS 2.0