MICHAEL JACKSON

Hej! Kom hem från Jennie förut, vi hade det lika bra som alltid! Sen blev det till marieberg och en sväng hem till morfar sen följde jag med syrran hem och nu sitter jag här och kollar på MJ dokumentär.
 
 
3 år sen du försvann

MIDSOMMARDAGEN

Tja! Drog upp på stan med Elin i förregår och kollade på några som dansade på stan, sen kom min syrra och så sov jag över hos henne till igår. Sen åkte vi hem och käka massa gott och fira midsommar :) 
Snart ska jag duscha sen så åker jag till Jennie, det blir skoj!
 
HA DET BRA, CYA!
 

JUSTIN BIEBER

Måste bara säga att den här killen är jävligt snygg och hans nya album är helt underbar.
 

SKOLAVSLUTNINGSPARTY

 
Hade en skitbra kväll med mina underbara vänner!
Älska sommarlov
 
 
Har inte bloggat på ett tag, men har inte orkat så ja. Idag var jag på stan med Elin och vi chilla runt där hela dagen till solnedgången, riktigt härligt!! Fattar inte ett skit av allt nytt på blogg.se, men jag lär mig väl haha. Aja hare gött!

skolavslutning!

Så jävla awesome, nu är det sommarlov! Och om ca en timme blir det paaaaaarty. Ha en skitbra kväll! PUSS
Några bilder från dagen, tog från Jennies blogg!

AWESOME DAY

Hade amazing race idag, sprang omkring på stan och gjorde uppdrag, skitkul! Sen drog klassen till stadsparken och käka baguette och hade trevligt. När vi var där så kom farsan från farsan filmen gåendes förbi, haha så alla sprang efter honom och tog kort! Hade det skitbra och imorgon är det skolavslutning, grymt!!



Nu ska jag träffa Jennie en stund, ciao!


TRALALLALALALA

Tjo! Har slappat hela helgen och inte orkat blogga. Sov hos Jennie igår med Sofi, vi hade det fettnajs som vanligt! Tagga att det är sommarlov om några dagar!!!! ÅÅÅÅH SÅ JÄVLA SKÖNT! Då är det partyyyyy!
Men nu ska jag sova, ha det så gött, PEACE



nationaldagen

Hej sverigeeeeeee, grattis sverigeeeeeeee
Har inte gjort någonting idag, så jäkla skönt att vara ledig! Imorgon blir det "skola" igen, vi ska cykla 4 mil, skitskoj! Eller inte. Ska väl sova snart så man orkar dagen, så godnatt!

Musikal!

Den här dagen har varit hur bra som helst. Musikalen gick super och det var så jävla kul!
Tack till alla som var med och gjorde det så bra!
Just nu ska jag bara chilla vid datorn ett tag sen lägger jag mig nog och kollar på film! Puss

now you're just somebody that i used to know

Pic on me Ligger i sängen och ska snart sova. Genrepet gick awesome idag, vi failade lite men det är bara bra på genrep ;) Imorgon är själva "premiären" för musikalen, föreställningen kommer vara 3 gånger så kommer va mer slut imorgon när jag kommer hem än vad jag är nu. Var på marieberg och hade det nice med mina brudar Jennie och Johanna när vi slutat, så den här hela dagen var grym, hoppas det blir lika bra imorgon! Men nu ska jag försöka sova så jag orkar med allt imorgon. Godnatt!

BIG BROTHER FINAL

Heelt crazy! Det är helt sjukt att big brother är slut nu, man är så van att följa det everyday! Haha, men life goes on! Hanna var en värdig vinnare även om hon inte varit ens favorit under dom 106 dagarna som varit haha :)
Nu ska jag sleepa och imorgon taggar jag dans! Uppträder inför småbarn, ska bli skoj. På tisdag är det för resten av skolan, nervöst! Ha det bra, pussssssss




MUMS

Tjena mittbena! Har precis käkat max nomnom och ska snart städa mitt rum. Har inte hänt ett skit idag, skönt att bara slappa. Yeaaaaah

MEN IN BLACK 3

Yeay så skönt med helg!
Sitter fortfarande uppe och glor lite tv, men ska gå och lägga mig nu. Hade dans idag och vi övade till musikalen som är på måndag-tisdag! Supertaggad till deeeet. Och sen gick jag och Elin på bio och såg Men in black 3, skitbra film! Aja, ha det bra! Godnatt

maliinhall @instagram

RSS 2.0