FILMTIPS

Inställt inlägg nudå, kan ge er lite filmtips, gamla men bra!

Djävulen bär Prada - Komedi!
Andrea Sachs (Anne Hathaway) är en småstadstjej som kommer till New York med en dröm om att jobba i tidningsbranschen. Hon tror hon äntligen är på rätt väg när hon lyckas få det eftertraktade jobbet som assistent till Miranda Pristley(Meryl Streep), chefredaktör på en av världens ledande modetidningar. Miranda visar sig vara chefen från helvetet och Andrea måste snart bestämma sig om hon är villig att sälja sin själ till djävulen för att nå sina drömmar.

A cinderella story - Romantisk komedi!
Sam (Hilary Duff) skurar golv på ett fik, hanterar sin elaka styvmor och styvsystrar och drömmer om att få gå på Princeton colleage (den perfekta mötesplatsen för en prinsessa att träffa sin prins). Men kanske har hon redan hittat sin drömprins, hennes annonyma e-mail kompis (Chad Michel Murray) som planerar träffa henne på Halloween festen. Sam får panik när det visar sig att killen som döljer sig bakom den hemliga Internet indentiteten är skolans coolaste kille. Kan han älska en tjej som inte är en del av innegänget?
Kan sagor bli sanna? Bara om Sam tar tag i sina drömmar och gör dem sanna.

Rush hour - En action komedi!
Poliskommissarien Lee (Jackie Chan) sänds från Hong Kong till USA för att undersöka kidnappningen av den kinesiska konsulen Hans dotter Soo Yung, som tränats i kampsport av Lee. FBI, som också arbetar på fallet, vill inte att en utomstående som Lee lägger sig i deras utredning vilket gör att de parar ihop honom Los Angeles-kriminalaren James Carter (Chris Tucker) - en komiskt arrogant polis med talets gåva. De två männen kommer inte alls överens men när de upptäcker att de utnyttjas försöker de lösa fallet tillsammans.
Finns 3 filmer totalt!

Grown ups - Komedi!
Att bli äldre är verkligen inte detsamma som att bli vuxen! Komedistjärnorna Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade och Rob Schneider spelar fem barndomskamrater som träffas en helg för att återuppliva gamla minnen. Att dessa herrar numera är respekterade affärsmän, äkta män och fäder spelar ingen roll - när de möts igen blir de som barn på nytt. Denna både galna och hjärtvärmande film från gänget bakom "CLICK" visar att män innerst inne alltid kommer att förbli pojkar...

Transformers - Action-äventyr, sorglig, rolig och spännande!
Jorden blir ett stort slagfält då onda utomjordingar bestämt sig för att söka nyckeln till den totala makten. Människornas sista chans att överleva vilar i händerna på tonårige Sam Witwicky.
Fanns inte så mycket förklaring på den filmen, men den är riktigt bra, det finns 4 transformers filmer totalt! Se dom!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0